otrdiena, 2011. gada 1. marts

Sulainis (Knuts Vollebeks) ir klāt

SULAINIS IR KLĀT!
Tas ir kārtējais Maskavas sulainis no EDSO. Oficiālais nosaukums ir augstais komisārs mazākumtautību jautājumos Knuts Vollebeks, kas jau 2008.g.te bija un dalīja savas gudrības. Daudzi latvieši uzskata, ka politiķi no Rietumiem ir godīgi un objektīvi. Bet tas ir naivi. Te ierodas Kremlim kalpojošas Eiropas Parlamenta amatpersonas, kuru uzdevums ir pieklājīgā veidā viltīgi apstrādāt Latvijas politiķus, lai tie uzklausa viņus un ievieš dzīvē prasīto. Tagad ciemiņš no Norvēģijas iesaka, lai mēs piešķirtu nepilsoņiem tiesības vēlēt pašvaldības un atvieglotu Latvijas pilsonības iegūšanu. Šīs prasības vajadzīgas Krievijai, lai pakļautu mūsu valsti pilnībā. Vollebeks ieradās Rīgā un visai drīz tikās ar Krievijas vēstnieku Vešņakovu un uzklausīja viņa prasības, jo EDSO ik gadus vislielākos maksājumus savā budžetā saņem no Krievijas, tāpēc tā cenšas diktēt savus noteikumus. Un sulaiņi no EP pazemīgi dara savu darbiņu. Skaitās, ka mēs nedrīkstam patriekt šos sulaiņus pie visiem velniem.
Mums nav arī jāievēro viņu ieteikumi. Iznāk tāda politiska spēlēšanās .Ja latviešu politiķiem nav stingras nostādnes svarīgajos jautājumos, tad mūs var pakļaut un mūsu neatkarība izgaist. Nepārtraukti pret Latviju darbojas naidīgs Kremļa spiediens, lai mēs zaudētu politisko varu, nonāktu sarkano okupantu pakļautībā. No EP nākuši visādi komisāri, kas centušies mūs apmuļķot. Tagad atceroties šos sulaiņus, redzam, cik nodevīgi bijuši šie cilvēciņi. Bija tāds Georgijs Frunda(ungārs no Rumānijas), kura zināšanas par vēsturi izsauca apbrīnu. Viņa ieteikumi pazemoja visu EP. Viņu izbalsoja un noņēma no darba.
Vollebeks divas stundas viesojās Valsts Valodas Centrā, interesējās par deputātu sliktajām valsts valodas zināšanām un centās aizstāvēt krievus, kas vāji zina valsts valodu. Visa viņa vizīte visos jautājumos bija latviešiem nedraudzīga. Viņam bija kopīga preses konference ar mūsu ārlietu ministru Ģirtu Kristovski. Tā liecināja, ka mūsu politiķiem izdevies godam aizstāvēt valsti un tautu, ka Kremļa provokācija nav izdevusies. Tādas vizītes nogurdina, bet arī norūda, liek stiprināt nacionālo pašapziņu un politisko mugurkaulu. Latvija ir jāsargā, nedrīkst uzticēties laipnajiem, viltīgajiem padomdevējiem. Kas savā būtībā ir naidīgi mums.
Tāds bija amerikānis Duglass Deividsons, kas runāja laipnus, mīļus vārdus, aizstāvēdams nelikumības, jaucot jēdzienus, izkropļojot patiesību ,veikli melodams un vienlaikus tēlojot vienkāršu, sirsnīgu amerikāni. Tas bija negaidīti, tāpēc visai audzinoši, ka nekādā ziņā nedrīkst uzticēties tādiem viltīgiem „emisāriem”.
ATIS SKALBERGS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru