svētdiena, 2012. gada 22. jūlijs

Jura Podnieka nogalināšana


LIECINIEKUS   NEVAJAG.  
1991.g. 20. Janvārī, kad komunistiskā režīma varaskalpi nošāva Rīgā kinooperatorus  Andri  Slapiņu un  Gvido Zvaigzni, bija novākti divi bīstami  liecinieki, kas parādījuši padomju sistēmas trūkumus, bet pats galvenais - Juris  Podnieks – bija dzīvs un turpina  filmēt.
Juris bija tas, kas pats filmēja Viļņas asiņainos notikumus un pats filmu aizveda uz Somiju un tādējādi atmaskoja Gorbačova pārbūvi. Viņš kopā ar Gvido uzņēma filmu ’’Mēs’’, kas parādīja to ekonomisko, ideoloģisko bardaku, kas valda PSRS un kāpēc sabrūk Ļaunuma impērija. Šīs filmas uzņemšanu finansēja BBC.    
Kā novākt  šo liecinieku? 
Krievu žurnāliste   Tatjana Fasta uzrakstījusi grāmatu ‘’ Vai viegli būt elkam?’’  Tā stāsta, kā 1992.g.  Zvirgzdu ezerā Kuldīgas rajonā VDK aģenti iznīcināja Juri. Autore veikusi pamatīgu pētījumu, lai atklātu vainīgos, kā Juris tur nodarbojies ar zemūdens  peldēšanu, ka akvalangs bijis bojāts, kā viņa krievu draugs pierunājis ar to nodarboties, ka bijusi priekšnojauta atteikties no šīs nodarbošanās. Aizdomas bijušas visu laiku un tomēr tas noticis. Autore kategoriski nesaka, ka slepkavas ir VDK aģenti, bet min piecas dažādas versijas un tas ir saprotams, jo viņa vēl grib dzīvot.  
Komunistiskajai  sistēmai  tādus lieciniekus nevajag, kas ar dokumentāliem kadriem  pasaka patiesību par šo sarkano  režīmu. Ja pats nebaidās un nesaprot, tad „jāpalīdz’’. To atgādina dokumentālā filma ’’Gvido  Zvaigzne’’  .( režisore Dz. Geka.), ko 2012.g. 27. Janvārī rādīja LTV  1. kanālā. Filmas un grāmatas brīdina, ka meli, noziegumi, demagoģija, viltības, ļaunums šai valstī turpinās un pasaulei jābūt gudrai un stiprai, lai spētu aizsargāties pret to.   
ATIS SKALBERGS

3 komentāri:

  1. Pareizi pateikts !!!
    http://tautastribunals.eu/?p=10582&preview=true

    AtbildētDzēst
  2. Viņus nošāva no Bastejkalna koju jumta amerikāņu pieaicinātie Mossad aģenti, kas jau nākamajā dienā aizlidoja. Bija vajadzīgas asinis, lai būtu bardaks, un varētu pārņemt varu. Lietuvā šāva savējie uzpirktie, pie mums tādus nevarēja atrast, tāpēc nācās izsaukt "papildspēkus". Tas bija tas "mīklainais" trešais spēks, par ko runāja viena no izmeklēšanas dalībniecēm Aksjonoka.
    Visas tās vietas, kura tagad stāv piemiņas akmeņi, ir labi redzamas no 5 stāvu ēkas Bastejkalna pretējā pusē.
    Krieviem te asinis nebija vajadzīgas, jo tas tikai paātrinātu PSRS sabrukumu, jo tiktu TV ekrānos.
    Atbilstoši, gan jau Podnieks varēja zināt ko vairāk, vai atcerēties interesantas detaļas.

    AtbildētDzēst
  3. Labdien, es esmu Nira Šaloms. Pēc gadiem, kas man bija saistīti ar Vīru, viņš ar mani saplūda, es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija velti, es gribēju viņu atgriezties tik daudz tāpēc, ka viņam ir mīlestība. Es lūdzu viņu ar visu, es apsolīju, bet viņš atteicās. Es izskaidroju savu problēmu savam draugam, un viņa teica, ka man vajadzētu vairāk sazināties ar pareizrakstības rīkotāju, kas varētu man palīdzēt nodot pareizrakstību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds, kas nekad neticēja burvībai, man nebija citas izvēles, kā to izmēģināt, es pa e-pastu izraksta rastra, un viņš man teica, ka nebija problēmu, ka viss būs kārtībā pirms trim dienām, ka mans ex atgriezīsies pie manis pirms trīs dienām, viņš nodzina burvību un pārsteidzoši otrajā dienā bija apmēram plkst. 16:00. Mans bijušais mani sauca, es biju tik pārsteigts, es atbildēju uz uzaicinājumu, un visi, kas viņam teica, bija tik žēl par visu, kas noticis, ka viņš gribēja, lai es viņam atgrieztos, ka viņš mani tik ļoti mīl. Es biju tik laimīgs un aizgāju pie tā, ka mēs atkal sākām dzīvot kopā laimīgi. Kopš tā laika es esmu apsolījis, ka ikviens, kuru es zinu, ka ir saistību problēma, man palīdzētu šai personai, norādot viņu uz vienīgo reālo un spēcīgo burvju lādētāju, kurš man palīdzēja ar savu problēmu. e-pasts: babawalewiseman01@gmail.com, jūs varat viņam nosūtīt e-pastu, ja jums nepieciešama viņa palīdzība jūsu attiecībās vai kādā citā lietā.

    Mīlestības burvestības
    Nopelniet labu naudu vai laimējiet loteriju.
    Panākt panākumus biznesā.
    Garīgās problēmas.
    Uzvarēt tiesas lietu.
    Meklējiet savu dzīves partneri.
    Iegūstiet labi apmaksātu darbu.
    Pārvaldiet savu laulību.
    Saņemt labumu un piesaistīt cilvēkus.
    Atgriezties zaudēto naudu.
    Izārstēt jūs no visām slimībām. gan izārstējams, gan neārstējams.
    Atrisiniet grūtniecības problēmas un svētī tevi ar bērniem.

    Sazinieties ar šo lielisko vīrieti, ja jums ir kāda problēma ar ilgstošu risinājumu
    izmantojot babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    Paldies vēlāk

    AtbildētDzēst