svētdiena, 2012. gada 22. jūlijs

TURĒT SASPRINDZINĀJUMĀ - Krievija apmelo Latviju


Tas ir Kremļa politiķu paņēmiens,kas nogurdina pretinieku, liek baiļoties, patērēt laiku, enerģiju. 2012.g.martā pret Latviju tiek organizētas daudzas provokācijas.Viena no tām ir Rīgā sarīkot absolūti melīgu fotoizstādi it kā par noziegumiem pret krievu un baltkrievu bērniem.Tajā krievu provokātori ielika dažādas bildes, kas uzņemtas Buhenvaldes koncentrācijas nometnē un citur, lai tādā veidā apmelotu latviešus.
Viltojumi, meli krāpšanās- tie ir šīs valsts ''vēsturnieku'' darbošanās veids,Tā viņi raksta grāmatas, veido filmas,pārraides,''zinātniskas konferences'' un jebko citu, lai apmelotu citus un slēptu  padomju sistēmas noziegumus. 
Šī izstāde bija ceļā pie mums, kad ārlietu ministrijapieņēma lēmumu izstādes organizātoru Aleksandru Djukovu iekļaut nevēlamo personu sarakstā un melu izstāde nenokļuva Rīgā. Tūlīt atskanēja  trīs tādu pašu ''vēsturnieku vaimana, ka te apspiež  krievu speciālistus.Tā mēs uzzinājām kādi aģenti jau darbojas Latvijā. Martā Ždanoka rīkoja konferenci,kas nosodīja nacismu. Uz to ieradās divi izbijuši politiķi no ASV, Zurofs no Izraelas, bet no Latvijas neieradās neviens.
Rīgā parādījušās afišas ar kliedzošiem tekstiem:''Šeit dzīvo nauda'',Vai nav apnicis strādāt par grašiem? Mūsu jau ir 15 miljoni.'' Tā ir Sergeja Mavrodi reklamētā finanšu piramīda, kas aicina noguldīt naudu, lai visai drīz nopelnītu lielus procentus un uzreiz kļūtu turīgs. Šādi aicinājumi atrodami pasta kastītēs, bet TV brīdina, ka tā
ir krāpšana, ka šī firma   Krievijā ir atmaskota  un vainīgais sēdējis cietumā par cilvēku apkrāpšanu, naudu tur pazaudējuši 25 miljoni cilvēku. Tā ir kārtējā provokācija no kaimiņvalsts. 
Vēl  daudzi nav sapratuši, kas atļauj šādas nelietības,kad nākošā ir klār, proti, 9.maijā  Rīgā braukšot  autobusi ar Staļina ģīmi uz sāniem. Vieniem tas bija dižs ģeneralisimus, bet citiem- slepkava un noziedznieks. Tas orientēts uz sadursmēm,nesaskaņām, konfliktiem. Kremļa interesēs ir turēt mūs sasprindzinājumā, to visu vada viņu specdienesti, jo tāds ir viņu darbs. 
Ušakovs  nosoda šādus pasākumus un jācer, ka viņa domas nemainīsies. Man nekas nebūtu pretī, ja autobusi ar Hitleri ģīmi braukelētu pa Maskavu. Jaunākā provokācija nāk no Krievijas domes, kas
ierosinājusi pieņemt ekonomiskas sankcijas pret Latviju, jo 16.martā esot godināti leģionāri . Kaimiņvalsts visādi nopūlas, lai attaisnotu apzīmējumu ''LAUNUMA IMPĒRIJA..  
Sasprindzinājums ir , bet tas norūda.
  ATIS SKALBERGS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru