svētdiena, 2011. gada 10. aprīlis

MŪRI ZILUPES KRASTĀ

NE ĀTRO VILCIENU UZ MASKAVU, BET MŪRI ZILUPES KRASTĀ.

Vilcienam jāiet no Tallinas caur Rīgu uz Varšavu, Berlīni, Parīzi, uz civilizētām, demokrātiskām zemēm.

Mūris Zilupes krastā nozīmētu pagriezt muguru tumsai, ļaunumam, nāvei, kas ir viss, kas ir nācis no turienes 500 gadus.

Čekas ietekmes aģenti un uzpirktie žurnālisti, protams, sauks mūri Zilupes krastos par Berlīnes mūri, bet Berlīnes mūris bija lai turētu cilvēkus iekšā, tādēļ Zilupes mūris būtu līdzīgs Ķīnas mūrim, kuru cēla lai turētu ienaidniekus – mongoļus ārā.

Zilupes mūrim nevajag būt fiziskam, materiālam, bet gan psiholoģiskam – latviešu prātos un domās. Es saprotu, ka būs grūti to celt, jo gados vecie latvieši ir vēl krievu iebaidīti un terorizēti, bet jaunie latvieši nav redzējuši Latviju bez krieviem. Ticiet man, tāda latviska Latvija bez krieviem bija pirms 1940.g. okupācijas.

Šodien – nesaprotami - latvieši ir gandrīz vienīgie pasaulē, kas klanās krievu priekšā. Visi citi, ieskaitot krievus, redz, ka Krievija visur atkāpjas, zaudē un lēnām sabrūk. Katru gadu simts tūkstoši visizglītotākie krievi brauc prom no Krievijas, un miljardiem dolāru tiek izvesti no Krievijas. Krievijai nav neviena drauga pasaulē, ja neskaita tos, kurus viņi ir uzpirkuši – EDSA komisāri un latviešu politiķi un biznesmeņi.

Drīz Amerikai Krieviju vairs nevajadzēs. Pēc gada beigsies Afganistānas karš un tad vairs nevajadzēs tranzītu caur Krieviju. Pēc 4-5 gadiem Amerikas jaunie kosmosa kuģi būs gatavi un tad vairs nevajadzēs Krieviju.

Latvijai arī neko no Krievijas nevajag. Amerikā un Kanādā, izmantojot jaunu tehnoloģiju, ir atrasts tik daudz dabas gāzes, ka gāzes cena tur ir uz pusi mazāka, nekā Eiropā. Naftas firmas grib šo gāzi eksportēt uz Eiropu, bet amerikāņu biznesmeņiem tik ļoti patīk šī lētā gāze, ka viņi eksportu līdz šim ir bloķējuši. Bet visur, kur ir ogles, ir gāze, tādēļ ar šo jauno tehnoloģiju drīz atradīs lielus gāzes krājumus ari Igaunijā, Vācija, Polijā, Ukrainā, un tad Krievija un Šrēders varēs ēst savu dārgo gāzi. Mēs arī varam būvēt paši savu atomelektrostaciju.

Liela daļa no tā, kas ir slikts Latvijā, nāk no tā, ka Latvijā ir tik daudz krievu. Bez krieviem latviska Latvija nebūtu apdraudēta. Bez krieviem latviešu valoda nebūtu apdraudēta. Bez krieviem nebūtu oligarhi un tik liela korupcija. Bez krieviem Latvija morālā līmenī būtu līdzīga Skandināvijai un Somijai. Tagad visi Latvijas krievu nedarbi nāk uz latviešu rēķina, piemēram, narkotiku tirgošana Dienvidamerikā, ieroču tirgošana Āzijā vai ebreju kapu apgānīšana Rīgā. Ja mēs atļausim tik daudz krieviem palikt Latvijā, tad mums vajag būt gataviem ņemt atbildību par viņu nedarbiem. Es neesmu gatavs to darīt, jo viņi taču ir Katiņas slepkavu pēcteči.

Es atceros, ka 1990s gados, lasīju dažādas latviešu avīzes par "labiem, godīgiem krieviem", kas ir teikuši, ka, ja viņu klātbūtne Latvijā apdraudētu latvisku Latviju, tad viņi ir gatavi doties prom. Problēma ir tā, ka visos šajos rakstos, visās avizēs tika minēts viens un tas pats krievs – ārsts Tolpežņikovs, un viņš jau ir miris. Ja es būtu kāds jauns krievs Latvijā, es aizbrauktu tālu uz Austrumiem un tur privatizētu kādu kvadrātkilometru zemes pie kādas skaistas upes vai ezera krasta un tikai makšķerētu un medītu.

Ir liela starpība starp "krievu izcelsmes cilvēkiem" un "krieviem". "Krievu izcelsmes cilvēks" saprot ka pamatnācija ir noteicēja savā zemē. Ja viņš grib tur uz mūžu dzīvot, tad viņš ir gatavs pieņemt pamatnācijas valodu un dzīves veidu, un viņš ir lojāls tai valstij. "Krievs" ir un paliek lojāls Krievijai un atbalsta tās intereses. Latvijā ir gandrīz tikai "krievi" – tātad 5. kolona. „Krievu izcelsmes latvieši” ir tik reti, ka es priecājos par katru no viņiem. Čekas ietekmes aģenti un uzpirktie žurnālisti un mantkārīgie biznesmeņi grib šo starpību starp "KRIEVU IZCELSMES CILVĒKIEM" un "KRIEVIEM" slēpt un tos sajaukt.

Visa pasaule, visas valstis aizstāv un atbalsta savus tautiešus, bet tikai ierobežotā apjomā: lai neviena cita valsts neņemtu viņus gūstā, neizmantotu viņus un neaizliegtu viņiem tiesības atgriezties tēvzemē. Bībelē Mozus teica faraonam – "laid maniem tautiešiem iet". Lūdzu, Putina kungs, saki to pašu latviešiem un mēs palīdzēsim krieviem iet. Mozus neteica faraonam „dod mums visiem Ēģiptes pilsonību un ivritu kā Ēģiptes otro oficiālo valodu”. Tikai Krievija grib vairāk – speciālas tiesības un privilēģijas krieviem citās zemēs. Tas nāk no impērijas un padomju laikiem. Pēdējā valsts, kas arī tā domāja, bija Hitlera Vācija.

Saka, ka latviešiem vairs nav lielu mērķu. Pirmais mērķis – neatkarība no Krievijas tika sasniegts 1991.g. Otrais lielais mērķis, bija iestāties NATO un ES. To panāca, tādēļ tagad vairs nav mērķu un var priecīgi braukt uz Īriju? Pagaidiet, vēl ir viens liels nesasniegts mērķis – Latvijas dekolonizācija un latviskas Latvijas izveide. Bez tā pirmajiem diviem mērķiem nav nozīmes. Trešā mērķa sasniegšanā jāpiedalās visiem latviešiem – visur, sevišķi tiem, kas līdz šim nav piedalījušies politiskajā procesā. Katrā Latvijas novadā ir gudrāki, godīgāki cilvēki nekā līdz šim Saeimā ievēlētie.
Visi latvieši ir svarīgi un vajadzīgi. Mēs esam tik maz, ka nevienu nedrīkst aizmirst un pamest novārtā. Sapulcējaties. Nāciet lielā talkā ņemt Latviju atpakaļ no krieviem, blēžiem korumpētajiem, negodīgajiem, komunistiem, čekistiem, uzpirktajiem, šantažētajiem, pārkrievotajiem.

Domājiet "politiski nekorekti" kā Latviju dekolonizēt.
1. Varbūt var izveidot speciālas pases, ar kurām krievi varētu braukt uz Rietumiem, bet, lai tās iegūtu, krieviem būtu jāizrakstās no Latvijas uz visiem laikiem.
2. Varētu dot pilsonību katram krievam, kas panāktu vienalga kādā veidā 10 citu krievu prombraukšanu.
3. Mudināt vairāk krievus iegūt Krievijas pilsonību, jo tad viņiem nebūs nekādas politiskās tiesības Latvijā.
4. Viena gada obligāto militāro dienestu tikai pilsoņiem; nepilsoņi netiks iesaukti un tādēļ dot jaundzimušajiem krievu bērniem Latvijas pilsonību automātiski ir viņu civiltiesību pārkāpums, jo kā var zināt vai viņi būs gatavi uzņemties šo pilsoņa pienākumu, kad viņi izaugs.
5. Pārskatīt kādēļ militāristiem un viņu ģimenēm bija atļauts palikt Latvijā. Ja tur bija naudas maksāšana vai draudi, tad atļauju vajag atcelt. Daudzi par šo lietu zina gan Latvijā, gan Briselē.
6. Prasīt ES nopietnu palīdzību likvidēt okupācijas sekas un tā beidzot pabeigt Otro Pasaules karu Latvijā.

Pēc 20 gadiem neaicinātiem viesiem ir laiks iet.
Aiz Zilupes ir skaista zeme, ej.

Aivars Slucis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru