piektdiena, 2013. gada 4. janvāris

Par KGB darbošanos mūsdienās


2012.g.27.dec. Maskavā sākās tiesas prāva pret ASV pilsoni Sergeju Magņitski, kurš miris Kremļa cietumā pirms trim gadiem. Tam visam ir putinisks rokraksts, lai ar meliem, demagoģiju slēptu savus noziegumus, jo amerikāņi pieņēma sankcijas pret tiem, kas viņu notiesāja. KGB ir sava sistēma, kā izrēķināties ar opozīciju. Protesta gājiena vadītāju Navaļniju arestēja un apsūdzēja izdomātos pārkāpumos, citus40 cilvēkus iegrūda speciālos autobusos, noturēja visu nakti, tad atbrīvoja. Kad Tallinā pārvietoja ‘bronzas zaldātu Aļošu’, tad Kremlis iesūtīja pilsētā krievu jauniešu bandas no grupējuma ''naši'', kas laupīja veikalus, dauzīja skatlogus, dedzināja utt., lai visi redz, cik tauta ir nikna, ja aizskar ''zaldātu''.
Kad 2009.g. 13. janvārī Rīgā notika grautiņi, liela krievu jauniešu grupa, turot Krievijas karogu, bļāva „ROSSIJA”. Neviens netika aizturēts, vispār šī krievu grupa netika pieminēta apsūdzības dokumentos. Laikam kādam tas bija izdevīgi. Kad Maskavā protestētāji pulcējas gājienam, tajā vietu ieņem arī jaunieši no Putinam uzticamās bandas „naši” un noskaņojums protestētājos izmainās. 2008.g.augustā,kā tagad atzinis Medvedjevs, Krievija Gruzijā iebrukusi ar mērķi nepieļaut, ka tā iestājas NATO Toreiz tanki šāva, bumbvedēji meta bumbas, mājas sabruka, cilvēki tika nogalināti un politiķi parunājās.
Decembrī Kremlis paziņoja, ka 2013.gadā Krievija un Baltkrievija rīkos militāros manevrus pie Baltijas valstu robežām. Rokraksts ir pazīstams - ik pa laikam šai valstij patīk izmēģināt kādu jaunu ieroci un to cildināt kā izcili labu, bet, skatoties kaimiņvalsts TV, var uzzināt, ka cilvēki slimo ar tuberkulozi, liels ir ar HIV vīrusu slimo skaits, pavisam bēdīgs stāvoklis ir ar alkoholismu un narkotisko vielu izplatību. Nerūpēties par savu tautu - tas arī pieder tam pašam rokrakstam.
ATIS SKALBERGS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru