ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

NRA izplata melus

NRA izplata melus
Nav noslēpums, ka NRA-neatkarīgās rīta avīzes- izdošanu finansē Aivars Lembergs. Tāpēc viņš šajā avīzē vienmēr tiek vērtēts pozitīvi un viņa nelabvēļi kritizēti. Šovasar Lembergs paziņoja, ka Latvijas valdība esot apsolījusi SVF interesēs privatizēt vērtīgākos valsts uzņēmumus-Latvijas valsts meži un Latvenergo. Tā bija pārsteidzoša ziņa. Dažādas apsūdzības gāzās pār V.Dombrovska galvu. Tās visas viņš noraidīja. Izrādījās, ka šo uzņēmumu privatizācijas aizliegums noteikts ar likumu. Nekādi apsolījumi nav nevienam doti .Bet intriga turpinājās.
Kādam politiskajam spēkam ļoti gribējās apmelot Dombrovski, jo viņš bija premjera kandidāts no apvienības ‘’Vienotība’’. ES komisārs Andris Piebalgs ‘’Latvijas Avīzei 2010.g.31. jūlijā” teica : Neviens nevar privatizēt kaut ko aiz muguras, jo te uzreiz vajag Saeimas atbalstu. ‘’ Ir priekšvēlēšanu laiks, kad pretinieka nomelnošana ir pierasta lieta. Lemberga avīzē ir vairāk nekā desmit raksti, kas visdažādākā veidā apmelo ‘’Vienotību’’.
31. Jūlija avīzē ir Bena Latkovska kārtējais demagoģiskais uzbrukums apvienībai rakstā’’ Boļševiku pieprasījums’’,kurā par boļševiku tiek dēvēts latviešu patriots,ārsts Aivars Slucis , kurš dzīvo ASV un savā rakstā internetā iesaka ‘’Vienotībai’’ vērsties pret lielākajiem zagļiem un blēžiem. Protams, ka tāds aicinājums nevar patikt Lemberga sulaiņiem.
Meli, demagoģija iedarbojas īsu laiku Vēlētājs nav tik dumjš, lai ticētu nra meliem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru