pirmdiena, 2010. gada 23. augusts

Jauno krievu fašistu ālēšanās (SC)

2010.g.18.augustā Rīgā Vērmaņdārza malā krieviski runājoši jaunieši sarīkoja huligānisku ālēšanos. Pie dažiem soliem piestiprinājuši fotogrāfijas, viņi meta ar kurpi, skaļi uzjautrinoties. Ta s bija pikets, kurā Saskaņas Centra jaunatnes grupa’’ Vienota LATVIJA’’ protestējot pret valdības nepildītajiem solījumiem. Tāds pikets nebija atļauts. Policija sastādīja protokolu.
Šī provokatoru grupa bija piezvanījuši TV3, lai šī ālēšanās būtu redzama daudziem .Šis kanāls raida krievu valodā ,kas vakara ziņās to arī parādīja. Citi TV kanāli šādu ālēšanos ignorēja. Garāmgājēji sauca šos jauniešus sauca par fašistiem. Policija sastādīja trīs protokolus, bet nevienu neaizturēja. Liekas tieši to viņi gaidīja, lai pēc tam tēlotu cietējus vai pat mocekļus. Tā bija pārdomāta provokācija ,lai sanaidotu latviešus ar krieviem .
Šī grupa agrāk iesniegusi dažu valstu vēstniecībām uz speciālas veidlapas rakstītas sūdzības, pirms tam pieaicinot TV. Krievu ziņu kanāls sadarbojas ar viņiem. Provokācijas pret latviešu tautu un valsti ir nosodāmas. Saskaņas Centrs šādā veidā cer iegūt lielāku popularitāti un vēlētāju atbalstu, bet var notikt tieši pretējais.

1 komentārs:

  1. Ko vēlas Saskaņas centrs
    http://www.lejins.lv/2010/08/23/23-augusts-pardomas-par-nakotni/

    AtbildētDzēst