svētdiena, 2011. gada 30. oktobris

SC trako

2011.g.14.oktobrī atkal skan’’ brīvais mikrofons’’ un cilvēki zvana un izsaka savas domas, kā veidot valdību. Vieni saka, ka SC nedrīkst uzticēties nekādā gadījumā, citi to aizstāv. Atkal un atkal pie mikrofona tiek rakstniece Marina Kosteņecka un skaidro, ka SC jāņem valdībā. Krievu avīzes ir pilnīgā histērijā, min dažādus skaitļus, melīgus apgalvojumus un izplata dažādus melus. Psiholoģiskais spiediens ir milzīgs. Vakar bija 13. oktobris. Tā ir diena , kad Rīgu okupēja sarkanā armija un padomju iestādes sāka izrēķināšanos ar latviešiem. Šo gadadienu atzīmēja SC atbalstītāji Karātavu laukumā (tur, kur pēc kara pakāra 7 vācu ģenerāļus), noliekot puķes pie pieminekļa, kas simbolizē Latvijas okupāciju.
Internetā var lasīt krievu politiskos komentētājus Novodvorsku un Borovoju, kas skaidro, ka vēlēšanas LATVIJĀ vadījuši Kremļa polittehnologi, rīkojušies ar lielu naudu, lai atbalstītu Maskavai uzticīgu partiju. Vēlēšanās nav piedalījušies ļoti daudzi latvieši un tas draud, ka var pazaudēt gan Tēvzemi , gan Brīvību, jo nedrīkst aizmirst, ka kaimiņos ir tāda valsts kā Krievija.
Rīgā izlīmēti plakāti, kur Raivis Dzintars vecā fotogrāfijā redzams kopā ar krievu fašistu Osipovu. 17. okt. prezidents nosauks jauno premjera kandidātu un parlaments balsos par jauno koalīciju.
ATIS SKALBERGS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru