sestdiena, 2013. gada 25. maijs

Nē Latvijas pārkrievošanai!

sestdiena, 2013. gada 25. maijs



Nē Latvijas pārkrievošanai!

http://mod2.la.lv/main1.php?dat=2013-05-24&type=la

Nē Latvijas pārkrievošanai!


Nesen angļu un izraēliešu avīzēs bija izteiktas bažas par Latvijas pārkrievošanu, atgriešanos Krievijas sfērā un zem Krievijas varas. Mūsu draugi rūpējas par mums, uztraucas par Latvijas pārkrievošanu, bet latvieši paši guļ un turpina balsot par partijām, kas veicina Latvijas pārkrievošanu un gļēvulīgi piekāpjas krievu un rietumu kreiso spiedieniem.

Agrāk latvieši meklēja ieročus kur vien varēja, lai sargātu Latviju no krieviem. Cīnījās sīvās kaujas Volkovas purvos un pie Mores. Daļa Kurzemes vēl bija brīva, kad Otrais Pasaules karš beidzās. Pēc tam desmitiem tūkstoši latviešu, vīrieši un sievietes, turpināja karu pret krieviem kā partizāni visos Latvijas reģionos līdz 1956.g. Bet šodien latviešiem ir bailes, ka kāda krieviete viņus izlamās, ja nerunās krieviski.

Latvijas pārkrievošana sākās ar pirmo okupāciju 1940.g. un turpinājās ar otro okupāciju 1944.g., kad latvieši tika nogalināti un izsūtīti uz Sibīrijas nāves nometnēm un pilnīgi nelegāli viņu vietā Latvijā tika iesūtīti 1.000.000 krievu okupanti.

Kad Padomju Savienība – Krievijas Impērija sabruka 1991.g., visiem krieviem vajadzēja atgriezties uz Krieviju. Visām agrākām Latvijas valdībām galvenajam uzdevumam vajadzēja būt atbrīvot Latviju no krieviem. Bet šinīs valdībās bija galvenokārt bijušie padomju, komunistu nomenklatūristi, nopirktie, šantažētie, iebaidītie un tādēļ viņi nepanāca Latvijas dekolonizāciju. Latvijā palika arī militāristi un čekisti ar savām ģimenēm. Tad Latvijas valdības atļāva lielākai daļai no tiem visādos veidos iegūt Latvijas pilsonību. Tā Latvija tika pārkrievota tik tālu, ka ar krievu valodu vien Latvijā pietiek, bet ar latviešu valodu nē, un tādēļ jauniešiem, kas prot tikai latviešu un angļu valodas, jābrauc prom. Nekur citur pasaulē tā nav, ka ar pamatnācijas valodu nepietiek.

Un tas vēl nebija pietiekoši slikti, tādēļ SC, TP, ZZS un PLL dabūja caur Saeimu „pastāvīgās uzturēšanās likumu”, kas ir tik bīstams, ka katrs krievs no Maskavas var tagad legāli pārcelties uz Latviju, kaut vai visi 8 miljoni, jo dzīvokļi Maskavā ir dārgāki nekā Rīgā un, pārdodot vienu Maskavā, var nopirkt divus Rīgā – sev un radiem. Šie krievi protams nezina ne vārdu latviski, un tā turpinās Latvijas pārkrievošana. Tagadējā valdība, Vienotība un Zatlerieši noraidīja NA ierosinājumu šo bīstamo „pastāvīgās uzturēšanās” likumu atcelt.

Tādēļ ir pienācis ārkārtas stāvoklis latviskas Latvijas izdzīvošanai. Lasot rietumu avīzes var redzēt. ka viņi to saprot vēl labāk nekā latvieši. Tādēļ viņi (izņemot krievu aģentus un īsti kreisos) atbalstīs latviešus, ja mēs rīkosimies lai glābtu latvisku Latviju no Krievijas un krieviem.

1991.g. latvieši domāja, ka daudz vairāk krievu atgriezīsies uz viņu tēvzemi un no tiem, kas paliks, vecākā šovinistiskā militāristu paaudze dabiski nomirs un viņu bērni būs dedzīgi lojāli latvieši. Tā protams neiznāca, jo krievu vecāki iemācīja bērniem nīst latviešus, sūdzējās bērnu priekšā par pazaudētām privilēģijām un kundzību pār latviešiem un rezultāts bija valodas referendums.

Tas pierādīja, ka nekāda integrācija nav iespējama. Tagad jāiet citu ceļu.

Ir jānodibina viena jauna „superministrija” – pāri visām citām. To varētu saukt par „Latvijas Atkrievošanas Ministriju” jeb LAM. Tās galvenais uzdevums būtu pārbaudīt visus Saeimas lēmumus lai tie nepieļautu nevienu krievu vairāk Latvijā. LAM būtu veto vara pār visiem lēmumiem. LAM budžets būtu vismaz 2%.

Tad LAM nodrošinātu:

1. Nopietnu gandrīz visu krievu repatriāciju strādājot kopa ar ES, NATO, ASV un Krieviju, lai repatriētu krievus uz Krieviju kur viņi ir vajadzīgi. Bet ja ne uz Krieviju, tad uz kādu citu Jaltas valsti.

2. Pārbaudītu visas pilsonības, kas iegūtas pēc 1940. gada, ar mērķi anulēt 90 % no tām.

3. Atceltu pašreizējo „pastāvīgās uzturēšanās likumu”.

4. Panāktu lielāku budžetu Valodas Aizsardzības birojam.

5. Publicēt „čekas maisus”. Čekisti zina kas tur ir iekšā, bet normālie latvieši nezina. Tas dod čekistiem priekšroku un iespēju šantažēt.

6. Apmainītu visus krievus Latvijas cietumos pret latviešiem Krievijas cietumos.

7. Aizliegtu „Jauno Vilni”.

8. Ierobežot tūrismu no Krievijas

9. Ierobežot investīcijas no Krievijas, sevišķi bankās.

LAM pastāvēs tikai līdz tam laikam, kamēr Latvijā krievvalodīgo skaits būs 10% vai mazāk.



Lai glābtu Latviju no pārkrievošanas, vajag griezt seju uz Skandināviju un Rietumiem un muguru uz Austrumiem, no kurienes tikai ļaunums ir nācis pēdējos 500 gadus.



Aivars Slucis